Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Workshop Ocupacional de la Seu genera 25 nous contractes laborals

El Workshop Ocupacional de la Seu genera 25 nous contractes laborals

Gairebé un de cada quatre demandants que s'hi van presentar han estat incorporats, principalment per empreses d'Andorra. La trobada vol posar en contacte persones que busquen feina i companyies amb vacants

Workshop Ocupacional al CETAP-Telecentre de la Seu
Workshop Ocupacional al CETAP-Telecentre de la Seu
10/01/2018 17:55

La tercera edició del Workshop Ocupacional de la Seu d'Urgell, que es va fer l'octubre passat, ha formalitzat un total de 25 contractes laborals, bàsicament per treballar en empreses del Principat d’Andorra. Com a resultat d’aquesta trobada entre les 110 persones demandants de feina i les 16 empreses que oferien diferents llocs de treball per cobrir, a la cita s’hi van realitzar més de 420 entrevistes professionals.

Un 23% de les persones demandants de feina ha estat han estat contractades, en sectors com ara grans magatzems, restauració, neteja, departaments comercials, fotografia i vendes. La tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu, Mireia Font, afirma al respecte que “aquestes dades són positives, però seguirem impulsant la formació dels aturats, farem de mitjancers i coordinadors amb els agents d’ocupació i continuarem treballant per fer més accessible el mercat laboral andorrà”. 

Aquest tercer workshop va ser organitzat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’Oficina Jove, amb la col·laboració del Govern d’Andorra, Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya.

La Seu aconsegueix una nova reducció de l'atur

D'altra banda, tal com ja va avançar l'Ajuntament la setmana passada, l'atur a la Seu ha mantingut al 2017 l'evolució positiva, ja que en un any s’ha reduït en un 8,14%, xifra sensiblement millor que la mitjana catalana que ha estat del 7,9%. En xifres totals, s’ha passat dels 676 aturats a 1 de gener de 2017 a 620 en el recompte del 31 desembre passat.

Mostrar formulari de contacte