Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El xef Axier Arbilla, del restaurant Arbeletxe, ha representat l’Alt Urgell a GastroPirineus 2022

El xef Axier Arbilla, del restaurant Arbeletxe, ha representat l’Alt Urgell a GastroPirineus 2022

Ha preparat una terrina de muntanya amb crema flor de Cadí, acompanyat de la cap de sala, Tota Parejo

Axier Arbilla i Tota Parejo durant la presentació del plat (Foto: CCAU)
Axier Arbilla i Tota Parejo durant la presentació del plat (Foto: CCAU)
03/05/2022 17:58

El xef Axier Arbilla, del restaurant Arbeletxe de la Seu d’Urgell, acompanyat de la cap de sala, Tota Parejo, ha representat l’Alt Urgell a GastroPirineus, l’esdeveniment gastronòmic que se celebra fins a aquest dimarts a l’Hotel Vall de Núria. Arbilla ha elaborat una terrina de muntanya amb crema flor de Cadí, un exemple de cuina amb personalitat i productes del territori que defineix la manera de treballar del cuiner alturgellenc.

En opinió del president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Martí Riera, que va ser present a la jornada, "participacions com la d’Axier Arbilla al GastroPirineus posen de manifest la professionalitat dels cuiners de l’Alt Urgell i la qualitat dels plats que elaboren, amb inventiva i productes del territori". La participació del xef de l’Arbeletxe ha estat coordinada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell i ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

GastroPirineus és una iniciativa de Ferrocarrils de la Generalitat i l’Agència Catalana de Turisme, coordinada per Gastroevents i que compta amb el suport de diverses institucions i

Mostrar formulari de contacte