Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Eleccions 22-M: Municipi de la Vansa i Fórnols

Eleccions 22-M: Municipi de la Vansa i Fórnols

Josep Xavier Camps opta a la reelecció sota el paraigües de CIU Al municipi es presenten tres candidatures més: la del PP, la d'ERC i la de Progrés Municipal
ELECCIONS 2011 - LOGO GENERAL RÀDIOSEU
19/05/2011 17:23

MUNICIPI DE LA VANSA I FÓRNOLS

Extensió:
79,51 km2
Població:
219 habitants

L'agricultura i la ramaderia havien constituït la principal activitat econòmica del municipi de la Vansa i Fórnols. Encara es mantenen alguns conreus tradicionals, com els de patates, i hi ha petites explotacions de bestiar boví i alguns ramats d'ovelles. S’han introduït els cultius biològics i d'herbes medicinals i aromàtiques. El turisme s’ha desenvolupat amb alguns allotjaments rurals.

Al terme hi trobem els pobles de Sorribes (cap del municipi), Adraén, la Barceloneta, Cornellana, Fórnols, Ossera, Padrinàs, Sant Pere i Sisquer.

(Informació: Consell Comarcal de l’Alt Urgell)

Eleccions municipals

Josep Xavier Camps opta a la reelecció, però aquests comicis sota el paraigües de Convergència i Unió, ja que ara fa quatre anys el mateix equip de govern va guanyar com a Independents de la Vansa i Fórnols. Al municipi hi haurà un total de quatre candidatures: a més de la de Convergència i Unió, la del Partit Popular, amb Juan José Montáñez; Esquerra Republicana de Catalunya, amb Irene Olga Tello Zamora; i Pedro Fernández Figueras, de Progrés del Pirineu-Progrés Municipal, que retorna l’opció a aquesta formació, ja que fa 4 anys no va presentar candidatura. En canvi, la CUP no té enguany representant.

Candidatures

Convergència i Unió (CIU)

1. Josep Camps Torrens
2. Josep Maria Sisteró Pal
3. Francesc Muixí Majoral
4. Francesc Pallarès Casanoves
5. Albert Silvestre García


Partit Popular (PP)

1. Juan José Montáñez Lozano

 

Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal (Esquerra-AM)

1. Irene Olga Tello Zamora
2. Xavier Font Sánchez

 

Progrés del Pirineu-Progrés Municipal

1. Pedro Fernández Figueras

Mostrar formulari de contacte