Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Eleccions 24-M: Municipi d'Arsèguel

Eleccions 24-M: Municipi d'Arsèguel

Antoni Casanovas, d'ERC-Acord Municipal, opta a la reelecció després de tres legislatures al capdavant del consistori Eduard Subirà, de CiU, es presenta com a alternativa

Eleccions Municipals 2015 - Logo
Eleccions Municipals 2015 - Logo
19/05/2015 14:35

ELECCIONS MUNICIPALS 2015 – MUNICIPI D'ARSÈGUEL
 

Algunes dades:
 

Extensió:10,6 km2
Població: 81 habitants

Al municipi d'Arsèguel el sector turístic intenta consolidar-se amb establiments de restauració i allotjament. Gairebé la totalitat de la població es troba concentrada al nucli principal, mentre que la resta viu al Pont d'Arsèguel i en alguns masos.

L'any 2011 el municipi comptava amb 103 habitants. La pèrdua de població fa que el municipi passa de tenir 5 regidors a 3.

(Informació: CCAU)

 

Resultats de les eleccions del 2011:

L'alcaldia va ser per a ERC (és reelegit com a alcalde Antoni Casanovas) amb 4 regidors. La candidatura de CiU (Eduard Subirà) va sumar 1 regidor. Progrés Municipal i PP no van obtenir cap representant.

 

Eleccions 24-M:

L'alcaldia d'Arsèguel l'ocupa Antoni Casanovas, d'ERC-Acord Municipal, que fa tres legislatures que governa. En aquests darrers quatre anys, la candidatura republicana destaca la potabilització d'aigües, la col.locació de baranes al nucli antic del poble d'Arsèguel i el canvi de l'enllumenat públic, entre d'altres. Com a projectes pendents, Casanovas assenyala fer el camí de la Muralla, soterrar algunes línies elèctriques i adequar un espai esportiu per als infants a l'entrada del nucli principal.

Enguany Eduard Subirà (CiU) torna a presentar-se novament com a alternativa a ERC. El seu objectiu és "estar més a prop de la gent i reactivar la participació". El cap de llista de la federació nacionalista considera imprescindible treballar per arranjar la carretera d'accés al poble d'Arsèguel i donar una embranzida a l'activitat econòmica.

Compromís per Arsèguel presenta Laura Guerrero i el Partit Popular a Damián Miguel Ferrer.

 

Candidatures:
 

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA - ACORD MUNICIPAL (ERC - AM)
01. Antoni Casanovas i Alis
02. Antoni Barral i Miró
03. Miquel Perez i Majoral
 

CONVERGÈNCIA I UNIÓ (CiU)
01. Eduard Subirà Viladomat
02. Agustí Porta Alsina
 

CxA-CP (PSC-PMC)
01. Laura Guerrero Rodríguez
 

PARTIT POPULAR DE CATALUNYA / PARTIDO POPULAR DE CATALUÑA (PP)
01. Damián Miguel Ferrer Herrero
 

Mostrar formulari de contacte