Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Eleccions 24-M: Municipi de Cava

Eleccions 24-M: Municipi de Cava

Cinc candidatures opten a formar part de l'Ajuntament amb menys població de l'Alt Urgell Encapçalen les llistes Alba González (Independents), Guillem Campreciós (CUP), Miquel Capdevila (Compromís), César Gonzàlez (PP) i Josep Maria Ridaura (CiU)

Eleccions Municipals 2015 - Logo
Eleccions Municipals 2015 - Logo
20/05/2015 09:05

ELECCIONS MUNICIPALS 2015 – MUNICIPI DE CAVA

 

Algunes dades

Extensió: 42,05 km2
Població: 60 habitants

Al terme hi predomina la ramaderia de llet, gairebé l'únic mitjà de vida dels seus habitants, raó per la qual la majoria de les terres de cultiu es dediquen a pastura. El bosc d'Ansovell, propietat del conjunt de veïns del poble, és un dels espais naturals més ben conservats de la comarca. Bona part del terme és dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Cava és el municipi amb menys població de tot l'Alt Urgell.

(Informació: CCAU)
 

Resultats de les eleccions municipals del 2011:

L'alcaldia va ser per a Progrés, encapçalat per Joan Gispert, i un resultat que li va donar 2 regidors. CIU (Xavier Vives) va obtenir un representant.

 

Eleccions del 24-M:

L'actual alcalde, Joan Gispert, ocupa en aquestes eleccions el segon lloc d'una candidatura diferent a la que liderava. En aquest cas, forma part d'Independents per Cava-Acord Municipal, darrera d'Alba Gonzàlez. A Convergència i Unió, no repeteix Xavier Vives i el substitueix Josep Maria Garcia Ridaura, que anava el 2011 de número 3. Compromís aposta per Miquel Capdevila i la Candidatura d'Unitat Popular la lidera novament Guillem Campreciós. El Partit Popular presenta César González Lara.

Guillem Campreciós (CUP) explica que es presenta "per col.laborar en la vida política del municipi, amb nuclis petits que estan mancats de molts serveis". En aquest sentit, advoca per facilitar la vida dels que hi viuen.

Per la seva banda, Miquel Capdevila (Compromís) es marca com a objectiu "fomentar la unió del poble i ajudar tothom". També planteja el Parc Natural del Cadí-Moixeró com un actiu que cal aprofitar bé.

(RàdioSeu no ha pogut localitzar cap dels altres candidats a l'alcaldia).
 

Candidatures:


INDEPENDENTS PER CAVA - ACORD MUNICIPAL (IPC - AM)
01. Alba Gonzalez Planas
02. Joan Gispert i Pallerola

CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR - POBLE ACTIU - (CUP)
01. Guillem Campreciós Salas
02. Daniel Bautista Batllori

COMPROMIS X CAVA - CANDIDATURA DE PROGRÈS (CxC-CP)
01. Miquel Capdevila Comas
02. Conchita Barral Gimeno

PARTIT POPULAR DE CATALUNYA / PARTIDO POPULAR DE CATALUÑA (P.P.)
01. César González Lara

CONVERGÈNCIA I UNIÓ (CiU)
01. Josep Mª Garcia Ridaura
 


 

Mostrar formulari de contacte