Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Elisabet Segura publica 'Nu', el seu debut en el món de la poesia

Elisabet Segura publica 'Nu', el seu debut en el món de la poesia

El llibre, editat per Salòria, es presenta aquest divendres, a les 8 del vespre, al Consell Comarcal Des d'aquesta mateixa setmana ja es pot trobar a les llibreries

Elisabet Segura - Llibre 'Nu'
Elisabet Segura - Llibre 'Nu'
26/02/2015 12:49

Elisabet Segura presenta aquest divendres a la Seu d’Urgell el seu primer llibre de poesia, Nu, editat per Salòria. L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre al Consell Comarcal i comptarà amb les intervencions de Montse Colell, curadora del llibre; Joan Graell, poeta i autor del pròleg; i Isidre Domenjó, escriptor i dinamitzador cultural.

Nascuda a Coll de Nargó l’any 1964, Elisabet Segura és mestra de primària. Des de fa uns anys dirigeix l’escola de Castellciutat i la ZER Urgellet. La seva inquietud per la poesia l’ha dut a escriure el que és la seva primera obra publicada, un poemari en què el món rural hi és molt present.

Tal com escriu Joan Graell al pròleg, a Nu “s’identifiquen dos temes centrals, volgudament definits, l’amor i l’oblit —que són llocs comuns, universals i recurrents en tots els gèneres literaris—, al voltant dels quals s’estructuren les dues parts del llibre, i que es desenvolupen en un ampli ventall de ramificacions: el pas del temps, la memòria, el gaudi dels sentits, les emocions (goig, recança, esperança, por...)".

L’obra, en format quadrat, té una gran qualitat d’edició, amb fotografies a tot color que acompanyen els textos configurant un tot homogeni. El llibre ha estat acuradament dissenyat per Laura Blasi. Des d’aquesta mateixa setmana ja es pot trobar a les llibreries.

Mostrar formulari de contacte