Els artesans alimentaris locals presenten el nou lot de Nadal 'Menja't l'Alt Urgell'
Un total del 22 elaboradors artesans de l’Alt Urgell s’han agrupat per oferir els seus productes en dos grans lots de Nadal. L’objectiu de la iniciativa és potenciar el consum de productes frescos, de qualitat i de proximitat. La campanya de divulgació té com a lema “Menja’t l’Alt Urgell”.
Entre els productes que contenen els lots hi ha carn de vedella i d’aviram, formatges, crema de iogurt, salses, melmelades, mel, bolets, aigua mineral, patates, pomes, herbes aromàtiques, torrons, cervesa, oli d’oliva i sabons. Els conjunts es posen a la venda amb dos formats: el bàsic, per 55 euros, i el de luxe, per 107 euros.
Les comandes dels lots es poden fer a través del telèfon 635 66 09 31 o de l’adreça de correu electrònic marisolsalvado@hotmail.com, fins al dia 6 de desembre. Un cop realitzada la comanda, es disposarà de 10 dies per fer l’ingrés del 20% del total de l’import com a paga i senyal.
Els elaboradors que participen en aquesta campanya són: Borda Andria, Ca l’Andreu, Escorxador d’Aus Guiu, Formatgeria Mas d’Eroles, Formatge l’Oliva, La Reula, Hostal Vell, Cal Casal, Els Cirerers Blancs, Natura Bolets, Aigua Pineo, Cal Margarit, Pomes del Cadí, Herboristeria Nogué, For-Pastisseria Solé-Pallarès, El Solà d’Ares, Cervesa VIP, Carisma de Montant, Saboelam, Sabó Artesà Picat, Cal Margarit i Dietètica Carmen.