Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els artistes del Pirineu ofereixen les seves obres a la Fira d'Art de la Seu

Els artistes del Pirineu ofereixen les seves obres a la Fira d'Art de la Seu

La mostra nadalenca permet adquirir com a obsequi treballs d'una vintena de creadors. Es pot veure a la sala La Cuina, del 23 al 31 de desembre i del 2 al 5 de gener

Fira d'Art de la Seu
Fira d'Art de la Seu
21/12/2017 17:55

La tradicional Fira d'Art de la Seu d’Urgell que té lloc durant les festes nadalenques ha tornat a la sala d‘exposicions La Cuina situada al centre cultural Les Monges. El mercat d'artistes de la Seu i el Pirineu romandrà obert del 23 al 31 de desembre i del 2 al 5 de gener. L’horari d’exposició i venda serà de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia i de les 6 a les 8 del vespre.

La Fira d'Art enguany compta amb una vintena d’expositors que presenten les seves obres, tant de pintura com de fotografia, gravat, escultura, il·lustració i objectes d'art, entre altres tècniques artístiques. Totes les obres estan a la venda al públic amb l'objectiu que puguin regalar una peça d'art durant aquest Nadal. Aquesta iniciativa està promoguda pel col·lectiu d’artistes de l’Aparador en col·laboració amb l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Les obres que es poden veure i comprar són d'Adrià Ventura, Joan Ganyet, Mònica Armengol, Pere Guevara, Carmen Ruiz, Nuri Riart, Bernat Manresa, Nico de Winter, Salvador Albanell, Jaume Ossera, Anna Rius, Ramon Berga, Josepa Travé, Teresa Gutiérrez, Josep Maria Moreu, Francisco Puente, Ramon Aragonés i Sergio Kern, entre d'altres.

En paral·lel a la Fira d’Art, també tindrà lloc una exposició, al restaurant Cuina de Paisatges, d’una selecció dels artistes de la mateixa fira.

Mostrar formulari de contacte