Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els Arxius de l'Alt Urgell i Cerdanya ofereixen un curs de paleografia

Els Arxius de l'Alt Urgell i Cerdanya ofereixen un curs de paleografia

Aquesta matèria permet accedir al pensament dels avantpassats mitjançant documents antics Les sessions seran a la Seu, el 26 de maig i el 30 de juny, i a Puigcerdà el 28 d'abril i el 16 de juny
Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell
12/04/2012 11:24

Els Arxius Comarcals de l’Alt Urgell i Cerdanya organitzen conjuntament el curs Introducció a la paleografia. L'objectiu és aprendre a conèixer i llegir les escriptures utilitzades en els documents antics.

Les classes mostraran tècniques per tal d’accedir al pensament dels avantpassats recollit en pergamins, protocols i llibres d’actes. El curs, que és obert a tothom i no requereix cap formació prèvia en la matèria, constarà de 4 sessions en les quals un professor especialitzat endinsarà els inscrits a l’estudi de l’escriptura de les èpoques medieval i moderna.

Les sessions a l'Arxiu de la Seu seran el 26 de maig (sobre paleografia medieval) i el 30 de juny, sobre recursos. A Puigcerdà, el 28 d'abril es farà la introducció i el 16 de juny es parlarà de la paleografia moderna. Les quatre sessions seran de les 9.30 a les 13.30.

El preu del curs és de 45 € i inclou les 4 sessions i els respectius esmorzars.  

Mostrar formulari de contacte