Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els Bombers obren una web amb consells per a excursionistes al Pedraforca

Els Bombers obren una web amb consells per a excursionistes al Pedraforca

La pàgina vol ajudar a reduir els accidents en un dels massissos més perillosos de Catalunya

05/04/2012 16:44

Els Bombers de la Generalitat, en col·laboració amb l’Ajuntament de Saldes, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Parc Natural del Cadí-Moixeró han posat en funcionament, avui, una nova pàgina web que conté informació d’interès pràctic, preventiu i de seguretat per als excursionistes.

La nova pàgina, www.gencat.cat/interior/bombers/pedraforca, que es continuarà complementant amb continguts específics, està adreçada als excursionistes que tinguin previst realitzar activitats esportives o de lleure al Massís del Pedraforca. En consultar la pàgina, es pot accedir a informacions d’interès com són la previsió meteorològica de la zona, el telèfon d’emergències 112, com arribar al Massís del Pedraforca, els equipaments que podem trobar-hi o també informació sobre el Refugi Lluís Estasen, entre d’altres.

A la nova pàgina web destaquen els consells de seguretat dels Bombers, per tal que els excursionistes prenguin consciència d’un seguit de pautes a fer abans i durant l’activitat o en cas d’haver patit un accident. La nova eina divulgativa presenta, com a novetat, un codi QR.

La posada en marxa de la nova pàgina web és una de les iniciatives previstes dins del Programa de Seguretat al Massís del Pedrafroca, que es va crear el passat mes de novembre, integrat per l’Ajuntament de Saldes, els Bombers de la Generalitat, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i el Parc Natural del Cadí-Moixeró, amb l’objectiu de treballar conjuntament en la millora de la seguretat, la informació i la prevenció dels excursionistes.

Mostrar formulari de contacte