Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els càmpings del Pirineu es promocionen a Holanda

Els càmpings del Pirineu es promocionen a Holanda

Augmenta l'interès dels campistes neerlandesos per les comarques de muntanya catalanes La fira d'Utrecht és una de les més importants d'Europa en el sector del turisme actiu
Càmping Gran Sol
12/01/2010 17:43

Els càmpings del Pirineu català es promocionen aquesta setmana a la Fira Vakantie Beurs d'Utrecht (Països Baixos), considerada una de les més importants d'Europa en el sector del turisme actiu. L'Agència Catalana de Turisme hi té un estand que aplega, entre d'altres institucions, l'Associació de Càmpings de Muntanya del Pirineu Català, la Diputació i l'Associació de Càmpings de Lleida.

Amb la presència en aquesta fira d'Utrecht, el Patronat de Turisme de la Diputació i les dues entitats del sector del càmping volen donar a conèixer les seves respectives propostes turístiques i, de manera específica, la relacionada amb l'oferta de natura, turisme actiu i càmping.

L'objectiu és d'incrementar el nombre de visitants provinents d'Holanda. Cada vegada són més els ciutadans neerlandesos que sol·liciten informació de l'oferta turística sobre el Pirineu català, alhora que la seva presència s'incrementa cada any, sobretot a l'estiu i amb el càmping com a allotjament prioritari.

La participació a la fira Vakantie Beurs és la primera activitat de promoció i de difusió que fa el Patronat de Turisme aquest any 2010. La pròxima cita serà a Fitur, que enguany tindrà lloc del 20 al 24 de gener a Madrid, amb el Fitur.

Mostrar formulari de contacte