Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els càmpings del Pallars Sobirà fan una prova pilot per separar les deixalles orgàniques

Els càmpings del Pallars Sobirà fan una prova pilot per separar les deixalles orgàniques

Onze establiments, que sumen uns 4.000 hostes diaris, potenciaran la recollida selectiva entre els clients. També s'aplicarà als campaments d'estiu de la comarca, que reuneixen uns 2.000 infants i joves
Campanya pel reciclatge als càmpings del Pallars Sobirà (Foto: ACN)
23/07/2018 17:15

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha endegat una prova pilot als càmpings de la comarca per fer que tots els clients de bungalous i usuaris de parcel·les amb un mínim de 4 pernoctacions facin la separació de la fracció orgànica. Fins ara, als càmpings del Sobirà es recollien les fraccions; paper, vidre, envasos i resta, i en alguns dels casos la fracció orgànica de la generació pròpia, la de dins les cuines i restaurants del mateix establiment.

A aquesta campanya s'hi han adherit 11 dels 21 càmpings de la comarca. Els onze establiments que s'hi sumen tenen una capacitat per a 4.000 persones diàries. La campanya s'ha implementat als campaments infantils i juvenils, amb un total de 2.000 usuaris. Un educador ambiental visita les estades a cada canvi de grup i els explica la campanya. Durant tot l'estiu farà el mateix als càmpings.

Amb aquesta campanya el Consell Comarcal espera contribuir a millorar els percentatges de reciclatge de la comarca. Els tècnics de Medi Ambient repartiran el material necessari per al reciclatge de la fracció orgànica als clients fixos dels càmpings i es reforçarà la informació sobre reciclatge a la zona de contenidors. Amb aquestes actuacions es preveu que la separació de residus en aquests càmpings augmenti considerablement.

Als campaments infantils i juvenils d'enguany ja han recollit més de 2.000 quilos de fracció orgànica i s'espera que en acabar l'estiu aquesta xifra s'hagi doblat.

Mostrar formulari de contacte