Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els centres educatius de la Seu començaran el curs amb prop de 2.700 alumnes

Els centres educatius de la Seu començaran el curs amb prop de 2.700 alumnes

L'Institut Joan Brudieu suma 978 alumnes en total, mentre que la Salle en té 774; i l'Albert Vives, 485 estudiants de primària Castellciutat estrena la reivindicada remodelació del seu col.legi
Col.legi Castellciutat - Reforma
06/09/2011 16:07

Dilluns vinent, un total de 2.699 alumnes matriculats als centres educatius de la Seu d'Urgell i Castellciutat iniciaran el nou curs escolar 2011-12. Pel que fa al cicle d'infantil i primària, el col.legi Albert Vives té matriculats 485 alumnes; el Pau Claris, 330, a La Valira, 104 i l'escola de Castellciutat albergarà 28 alumnes.

Al col·legi La Salle hi cursaran un total de 774 estudiants, dels quals 414 estan matriculats al cicle d'infantil i primària; 206 a l'ESO i 154 als cicles formatius. L'institut Joan Brudieu compta amb un total de 978 nois i noies matriculats que cursaran l'ESO (amb 472 alumnes), batxillerat (222) i cicles formatius (284).

Aquest nou curs escolar iniciaran la seva escolarització a P3 un total de 160 nens i nenes del municipi. Cal remarcar també que les dues llars d'infants municipals també iniciaran el dia 12 de setembre el nou curs escolar, tot adaptant-se al calendari escolar de tots els centres educatius de la nostra ciutat.

Escola de Castellciutat

Per aquest nou curs escolar cal destacar que els alumnes de l'escola de Castellciutat estrenaran noves instal·lacions un cop completades les obres de reforma i millora. Al pati s'hi ha construït un nou edifici que servirà de sala polivalent, amb accés tant amb escales com amb ascensor i un vestíbul. A més a més, s'han arranjat la teulada i els lavabos de l'edifici ja existent.

El regidor Jordi Martin, ha manifestat que “com a exalumne i actual regidor d'Ensenyament i de Castellciutat, estic convençut que les obres realitzades contribuiran de manera substancial a la millora tant de la tasca educativa com de l'aprenentatge”. Martin remarca que “l'Ajuntament de la Seu es compromet a vetllar, conjuntament amb l'AMPA, pel manteniment de les instal·lacions, així com per l'adequació d'aquestes a les necessitats de docents i alumnes”.

Els treballs els ha dut a terme l'empresa Constructora i Immobiliària de Solsona, SA (CISSA), contractada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Les obres han tingut un cost total de prop de 470.000 euros.

Mostrar formulari de contacte