Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els ciutadans ja poden utilitzar de nou el servei de la deixalleria de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet

Els ciutadans ja poden utilitzar de nou el servei de la deixalleria de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet

La instal·lació es reobre totalment amb cita prèvia i mesures de seguretat estrictes, coincidint amb l'inici de la fase 1 de la desescalada
12/05/2020 18:55

La deixalleria de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet ha tornat a obrir les seves portes a la ciutadania, coincidint amb l'inici de la fase 1 de la desescalada. El servei es va tancar quan va començar la crisi del coronavirus amb l’objectiu de reduir el risc de contagi de la COVID-19 i seguint les recomanacions de l’Agència de Residus de Catalunya. Cal recordar que el sector industrial ja hi pot accedir des del passat 20 d'abril, un cop es va reprendre l'activitat empresarial.

Per poder entrar a les instal·lacions cal demanar cita prèvia al telèfon 900 70 10 46 o bé al 973 35 56 00, per tal que no coincideixi més d’una persona dins del recinte. Els tècnics donaran les instruccions adequades als usuaris. L'horari del servei serà de dilluns a dissabte, de les 9 a les 14 hores, i no estarà disponible ni els diumenges ni els festius.

La Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet recomana que si els ciutadans han d'esperar-se per entrar-hi, no baixin del cotxe. Els operaris els avisaran quan puguin accedir-hi. L'ens destaca que serà obligatori l’ús de mascareta i que caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar i al sortir de l'equipament. En cas de dur guants, caldrà rentar-se amb els guants posats.

Recollida de mobles i voluminosos

En un altre ordre de coses, la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet va reiniciar dimecres passat la recollida de mobles i objectes voluminosos, que estava aturada a causa del confinament. Els veïns i veïnes que hagin de llençar andròmines han de trucar al telèfon 973 35 56 00 o bé al 900 70 10 46 per sol·licitar el servei. L'entitat supramunicipal reitera que està prohibit llençar mobles sense demanar-ho prèviament.

  • Deixalleria de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet
  • Deixalleria de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet

Mostrar formulari de contacte