Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els comerços Carnisseria Charlie i Casa Garxina de la Seu recullen els premis de la Generalitat de Catalunya

Els comerços Carnisseria Charlie i Casa Garxina de la Seu recullen els premis de la Generalitat de Catalunya

Van rebre de mans del conseller Josep Huguet els guardons que premien a la Innovació Comercial i als Establiments Comercials de Catalunya, respectivament
27/06/2007 13:31

La vuitena edició dels Premis de la Generalitat de Catalunya que atorga la Direcció General de Comerç va premiar ahir al vespre als dos establiments comercials de La Seu d’Urgell, concretament a Carnisseria Charlie amb el Premi a la Innovació Comercial, i a Casa Garxina amb el Premi Establiments Comercials Centenaris, en un acte que va tenir lloc a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, presidit pel conseller d’Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Josep Huguet.

El Premi a la Innovació Comercial -que ha obtingut Carnisseria Charlie- el jurat distingeix aquells establiments que durant l’any 2006 hagin destacat per les seves tasques de millora en la gestió del sector de la distribució minorista, particularment del comerç urbà de proximitat. Aquest premi també el van obtenir deu establiments comercials més del país.

Pel que fa al Premi Establiments Comercials Centenaris -que es va atorgar a Casa Garxina- el jurat distingeix els establiments comercials que al llar de més de cent anys han ofert de manera ininterrompuda un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva trajectòria. Un total 43 establiments de tot Catalunya han estat premiats amb aquest guardó.

Els premis els atorga la Direcció General de Comerç del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

  • Lliurament de premis a Carnisseria Charlie
  • Lliurament de premis Casa Garxina

Mostrar formulari de contacte