Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els cursos d'Estiu de l'Escorxador arrenquen amb 44 inscrits

Els cursos d'Estiu de l'Escorxador arrenquen amb 44 inscrits

Una de les propostes mostra tècniques de primers auxilis, en col.laboració amb Creu Roja També hi ha propostes de patchwork, cuina, vins i danses tradicionals

Centre Cívic l'Escorxador
Centre Cívic l'Escorxador
22/07/2009 16:22

Aquest mes de juliol han començat els cursos de primers auxilis que promou el Centre Cívic l'Escorxador, amb 12 participants. L'objectiu és dotar els inscrits d’eines i recursos de supervivència. Les classes són a càrrec de Creu Roja i les imparteix Ramon Escuder.

Durant aquests dies també hi ha d'altres ofertes de cursos de caire diferent. Un grup d'11 participants s’han iniciat en la tècnica del patchwork, a càrrec de la Montse Batlle, i 10 participants han omplert les places del curs bàsic de cuina A, a càrrec de Montse Guiu. D'aquí a pocs dies començarà el curs de tast de vins, a càrrec de Fede Antona.

Encara es disposa de places per als cursos de danses tradicionals, que tindrà lloc del 27 al 30 de juliol, a càrrec de Pep Lizandra, i també pels tallers de cuina bàsic B i d'ampliació de tècniques per cuinar, que tindran lloc a partir del 3 d’agost.

L'oferta es gestiona des del Centre Cívic l’Escorxador, on hi ha l'Oficina Jove Alt Urgell. S'hi pot trobar informació tots els dies de les 11 a les 2 del migdia i de les 5 a les 8 de la tarda. A partir de l’1 d’agost, l'horari serà de les 9.30 a les 15.30 hores. El telèfon del centre és el 973355608.

Mostrar formulari de contacte