Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els Diables de l'Alt Urgell completen el 25è aniversari amb una festa de final de temporada

Els Diables de l'Alt Urgell completen el 25è aniversari amb una festa de final de temporada

La celebració, oberta a tothom, serà aquest dissabte a la nit al pub La Nova Crem. Per a l'ocasió, la colla s'encarregarà de punxar la música i ambientar el local amb la seva estètica

Festa del 25è Aniversari dels Diables de l'Alt Urgell
Festa del 25è Aniversari dels Diables de l'Alt Urgell
15/11/2018 17:45

Els Diables de l'Alt Urgell completen els actes de celebració del seu 25è aniversari amb una festa que servirà alhora per cloure la temporada 2018. L'esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte dia 17, a partir de la mitjanit, al pub La Nova Crem de la Seu, al costat de la plaça de Catalunya.

La festa és oberta a tothom i s'adreça especialment als membres dels Diables i a tothom qui n'ha format part o bé hi ha col·laborat al llarg d'aquests cinc lustres. Des de l'associació han avançat que "no serà una nit qualsevol" perquè preparen "diverses sorpreses" i "transformaran l'ambientació del local amb la seva particular estètica". Alhora, al llarg de la nit aniran passant els seus famosos vídeos d'actuacions i no deixaran d'animar les tres hores de música "perquè tothom gaudeixi ballant i prenent un beure".

Els Diables han organitzat aquesta festa "des d'un punt de vista molt més personal i familiar, perquè tothom pugui sentir-s'hi còmode" i donar un cop de volant a les "típiques nits de La Seu". Com a mostra d'això, en aquesta vetllada no hi haurà DJ sinó que seran els Diables mateixos els qui posaran la música, oberta a les propostes dels assistents.

Els darrers mesos, tot coincidint amb aquest 25è aniversari, els Diables de l'Alt Urgell han estrenat nou logotip i un nou lema: "El foc del Pirineu, l'essència de la Seu". La celebració també va estar present a la revetlla de Sant Joan -en la qual hi col·laboren cada any- i al tradicional Correfoc del mes d'agost, que va tornar a sorprendre els assistents i que s'ha convertit en un dels actes més concorreguts de la Festa Major de la Seu. A més a més, enguany la colla ha representat l'Alt Pirineu al primer Concurs d'Enceses de Catalunya, que es va dur a terme a Picamoixons, i ha seguit portant el seu espectacle a d'altres poblacions del Pirineu i a festes de grups o entitats.

Mostrar formulari de contacte