Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els diputats de JxSí de Lleida i l’Alt Pirineu i l’Aran, presents a les comissions del Parlament de Catalunya

Els diputats de JxSí de Lleida i l’Alt Pirineu i l’Aran, presents a les comissions del Parlament de Catalunya

El diputat urgellenc Albert Batalla formarà part de les comissions d’Exteriors, Cultura, Agricultura, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i Afers Institucionals
Albert Batalla
01/02/2016 17:19

El diputat urgellenc Albert Batalla formarà part de les comissions d’Exteriors, Cultura, Agricultura, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i Afers Institucionals del Parlament de Catalunya. Les comissions s'han creat aquesta setmana passada i també integren la resta de diputats de Junts pel Sí (JxSí) de Lleida, l'Alt Pirineu i l'Aran.

El cap de llista, Josep Ma Forné, ha estat nomenat vicepresident de la comissió del Síndic de Greuges i formarà part d’Ensenyament, Cultura i Afers Socials. Carmina Castellví ha estat nomenada membre d’Economia, Síndic de Comptes, Agricultura, Justícia i Medi Ambient. Per la seva banda, Bernat Solé presidirà la comissió de Treball i serà membre d’Economia, Ensenyament, Peticions i Seguretat Viària.

La diputada Violant Cervera ha estat nomenada vicepresidenta d’Agricultura i membre d’Ensenyament, Territori, Peticions, Igualtat i Salut, mentre que Montserrat Fornells també serà vicepresidenta d’una comissió, la d’Interior, i formarà part de les comissions d’Agricultura, Joventut i Seguretat Viària. Pel que fa a Antoni Balasch, ha estat nomenat membre de les comissions d’Ensenyament, Cultura, Justícia, CCMA, Síndic de Greuges i Seguretat Viària.

El solsoní David Rodríguez és el nou secretari de la comissió de Medi Ambient i membre d’Afers Socials, Treball, Peticions i Exteriors. El diputat Marc Solsona és membre de les comissions de Governació, Interior, Treball i Infància. Per últim, Ramona Barrufet, ha estat nomenada membre d’Ensenyament, Treball, Medi Ambient i Peticions. Cal recordar que la garriguenca és secretària 4a de la Mesa del Parlament.

A més, quatre dels diputats de JxSí de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran són portaveus de diferents comissions: Carmina Castellví a Economia i Hisenda; Marc Solsona a Governació, Administracions Públiques i Habitatge; Violant Cervera a Peticions, i Antoni Balasch a la del Síndic de Greuges.

 

Mostrar formulari de contacte