Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els empresaris de l'Alt Urgell s'uneixen a PIMEC

Els empresaris de l'Alt Urgell s'uneixen a PIMEC

El president de la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, Josep González, assenyala que en moments de crisi “la unió fa la força” Insta els negocis a cercar nous bancs per a línies de finançament

AEAU i PIMEC
AEAU i PIMEC
09/07/2008 20:07

El president de la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC), Josep González Sala, ha ofert avui a l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell (AEAU) la seva col.laboració per enfortir el teixit empresarial de l’Alt Urgell i treballar de forma conjunta per vèncer el que ha qualificat de “situació econòmica complicada”. El representant de PIMEC ha assenyalat que en moments de crisi “la unió fa la força”.

González s’ha mostrat preocupat per la manca de finançament de la banca, que ha repercutit en el col.lectiu d’empresaris de Catalunya. Tot i així, el president de la Patronal ha volgut deixar clar que insta als negocis a “no tancar portes” després de parlar amb un sol banc. Per González és evident que “no tota la banca es troba en situació de crisi, i no totes les entitats estan malament financerament parlant”.

La Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya ha signat avui un conveni de col.laboració amb l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell, tot coincidint amb el primer aniversari de l’entitat comarcal. González ha destacat “l’encert” de la tria de l’entitat alturgellenca, ja que l’AEAU ha escollit l’opció de PIMEC i no la de Foment del Treball, l’altra gran patronal catalana. “Per la dimensió de les empreses de la comarca és PIMEC qui més bé defensarà els seus interessos”, ha asseverat.

El conveni de col.laboració pretén buscar sinèrgies en l’àmbit institucional i en l’assessorament, formació i complements de serveis. El president de l’associació empresarial alturgellenca, Jordi Grau, ha manifestat “que aquest acord servirà per reforçar encara més la tasca de l’entitat”.

Mostrar formulari de contacte