Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els forns i pastisseries de la Seu i l'Alt Urgell participen de l'acció 'Sant Jordi, poeta i gormand'

Els forns i pastisseries de la Seu i l'Alt Urgell participen de l'acció 'Sant Jordi, poeta i gormand'

Aquest 23 d'abril, els productes d'aquests establiments estaran embolicats amb paper il·lustrat amb un dibuix i escrits poètics. L'objectiu és apropar la cultura i l'art més enllà dels espais habituals

'Sant Jordi, poeta i gormand'
'Sant Jordi, poeta i gormand'
19/04/2018 19:53

Un total de 23 forns i pastisseries de la Seu d’Urgell i de la comarca de l’Alt Urgell prendran part en l’acció poètica-artítica Sant Jordi, poeta i gormand. La iniciativa comporta que aquest dilluns vinent, diada de Sant Jordi, els establiments embolicaran barres de pa, baguets, croissants, pastissos i d’altres productes de rebosteria amb paper craft il·lustrat amb un dibuix i escrits poètics inèdits, editats expressament per celebrar el 23 d'abril.

Dquesta acció poeticoartística és impulsada per l’artista urgellenca Sandra March, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. L'objectiu, detallen, és “portar l’art i la poesia fora dels seus llocs més habituals”.

El paper que embolcallarà el pa i d'altres productes de fleca i pastisseria comptarà amb un poema breu, un aforisme o un microrelat amb el concepte ‘pa’ com a protagonista. Cada escrit anirà acompanyat d’una il·lustració amb un dibuix original de Sandra March, mentre que els textos són obra de Conxita Rabassa, Bernat Manresa, Jaume Caelles (Esplai de la Gent Gran), Tristán Conde Méndez (alumne d’11 anys de l’escola Arnau Mir, del Pla de Sant Tirs) i els usuaris del Taller Claror.

Mostrar formulari de contacte