Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els fronterers aplaudeixen l'elaboració d'un estudi sobre la seva situació legal

Els fronterers aplaudeixen l'elaboració d'un estudi sobre la seva situació legal

Tot i això, lamenten que no s'hagi consensuat la decisió amb ells L'anàlisi, encarregat per l'Ajuntament de la Seu, exposarà la situació del col.lectiu en l'àmbit santitari, fiscal i social

Punt fronterer al riu Runer
Punt fronterer al riu Runer
04/11/2008 16:15

L’Associació de Fronterers ha acollit amb satisfacció el fet que la Junta de Govern de l'Ajuntament de la Seu d’Urgell hagi aprovat l'elaboració d'un estudi sobre la situació actual dels fronterers en l’àmbit sanitari i fiscal i en d’altres prestacions socials i assistencials. L'anàlisi ha de servir de base per a la demanda d’una modificació legislativa davant del Govern espanyol. Aquest estudi s’ha encarregat al despatx d’advocats de Joaquim Llimona, a Barcelona.

Des de l'Associació de Fronterers han comunicat "l'alegria perquè aquest projecte es pugui posar en marxa en breu", però al mateix temps es lamenta "que aquesta presa de decisió no hagi estat consensuada amb el col.lectiu". Així els fronterers matisen que no dubten "que la decisió presa sigui la més adequada" i tenen clar que "sent un encàrrec donat per l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, la decisió final havia de ser la que prengués la Junta de Govern". Malgrat tot creuen que "s'hauria d'haver anat tots a l'una” i per tant, "permetre als afectats la participació en aquest procés de selecció, el resultat del qual pot ser molt important".

Mostrar formulari de contacte