Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els Geganters i Grallers de la Seu d'Urgell treuen a la venda una mascareta amb la imatge dels gegants de la ciutat

Els Geganters i Grallers de la Seu d'Urgell treuen a la venda una mascareta amb la imatge dels gegants de la ciutat

La peça reutilitzable es pot adquirir al web www.fetalpais.cat. S'han elaborat amb dos tipus de fons, dels colors negre i verd pistatxo

Mascareta amb el dibuix dels Gegants de la Seu d'Urgell
Mascareta amb el dibuix dels Gegants de la Seu d'Urgell
23/11/2020 18:55

La Colla de Geganters i Grallers de la Seu d'Urgell ha presentat aquest dilluns les mascaretes que ha elaborat i que tenen com a element característic el fet que hi apareix, a la dreta, la imatge de l'Ot i la Urgell, la parella de gegants nous de la ciutat. Al costat esquerre s'hi pot llegir 'Gegants de la Seu d'Urgell'.

La protecció ja s'ha posat a la venda, al preu de només 7,5 euros cada unitat, al portal web www.fetalpais.cat. També es pot obtenir tot posant-se directament en contacte amb els responsables de l'entitat. El disseny s'ha completat amb dos tipus de fons diferents: un de color negre i un de verd pistatxo.

Des de la colla han destacat que les mascaretes, elaborades per Bocat i dissenyades per Dibuixos Oriol, són reutilitzables i de microfibres 100% homologades. Compten amb doble capa, estampada per fora i blanca per dins. Està disponible en tres talles: adult, juvenil i infantil.

Mostrar formulari de contacte