Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els incentius a empreses per crear feina, prioritat del PP

Els incentius a empreses per crear feina, prioritat del PP

José Ignacio Llorens veu urgent completar la reforma de la N-145 i eliminar la doble imposició als qui treballen a Andorra El cap de llista popular ha presentat el seu programa al mercat de la Seu

José Ignacio Llorens
José Ignacio Llorens
12/11/2011 13:03

El PP aposta per incentivar amb diners públics la creació de llocs de treball nous i la reinversió de beneficis en l'ampliació de negocis, juntament amb la reducció de l'impost de societats al 20%. El cap de llista al Congrés per Lleida, José Ignacio Llorens, ha presentat el seu programa aquest dissabte al mercat de la Seu.

Pel que fa a les infraestructures, Llorens ha criticat que el govern del PSOE encara no hagi completat la reforma de la N-145 i s'ha compromès que serà "una prioritat" en les obres a solucionar, ja que "la utilitza diàriament molta gent que treballa a Andorra i periòdicament molts visitants".

En canvi, pel que fa a l'Eix Pirinenc, el diputat popular creu que actualment cal ser "realista" i que no es pot prometre que es modernitzarà fins que no estiguin sanejats els comptes de l'Estat. Tot i això, sí que veu prioritari el tram Xerallo-el Pont de Suert, que  està obsolet.

Quant a les relacions amb Andorra, José Ignacio Llorens està d'acord que cal suprimir la doble imposició dels treballadors fronterers i dels residents al Principat. Llorens creu que això també facilitarà que empreses andorranes expandeixin la seva activitat a l'Alt Urgell.

En l'àmbit agrari, el líder del PP a Lleida proposa un preu mínim per als productors de llet i un major control de les marques blanques per evitar que els ramaders treballin per sota el preu de cost. En aquest punt, el diputat ha criticat que CiU se sumi a aquesta proposta quan al Parlament Europeu, on es negocia la PAC, formen part del grup Liberal.

A nivell general, el candidat ha posat l'accent en els 5 milions d'aturats i en la "manca de reacció a la crisi" amb què s'acomiada el govern del PSOE que, afirma, "inspira desconfiança".

Mostrar formulari de contacte