Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els infants de la Seu 'multen' els conductors per infraccions

Els infants de la Seu 'multen' els conductors per infraccions

Una vuitantena de participants al Casal d'Estiu reben classes pràctiques sobre circulació per part de la Policia Municipal Entre les infraccions detectades pels nens i nenes, hi ha aparcar a la vorera i no cordar-se el cinturó

Sancions simbòliques dels nens del Casal Municipal
Sancions simbòliques dels nens del Casal Municipal
23/07/2009 16:17

Una vuitantena d’infants del Casal d’Estiu de la Seu d’Urgell estan tenint aquesta setmana l’oportunitat de ser per una vegada ells els qui renyen els adults. I és que els nens i nenes estan participant, en tres torns, en una activitat de la Policia Municipal en la qual donen multes simbòliques als conductors per infraccions de trànsit al nucli urbà o bé per accions incíviques.

Els participants, acompanyats de les respectives monitores, acompanyen membres de la policia local que, per començar, els expliquen les normes elementals de comportament a la via pública. Tot seguit, se cerca exemples pràctics d’actituds incíviques i els menors són els encarregats de fer-les constar.

Els infants van posar diverses denúncies per aparcaments incorrectes, ja fos en doble fila, en un pas de vianants o bé a les voreres. També van detectar força conductors sense el cinturó cordat. Més enllà del trànsit, van cridar l’atenció a amos de gossos que portaven la mascota sense corretja. Els adults es mostren sorpresos per aquesta iniciativa, però respiren tranquils quan saben que és una multa simbòlica. En tot cas, els agents de la Policia Municipal recorden que tots aquests fets poden ser motiu de sanció real.

L’objectiu d’aquesta activitat era que la canalla conegués quines són les normes de circulació i les possibles sancions i alhora conscienciar a la ciutadania a través dels infants sobre la importància de respectar les normes de circulació, tot actuant amb civisme.

Mostrar formulari de contacte