Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els infants tenen el seu propi programa d'actes

Els infants tenen el seu propi programa d'actes

Diumenge hi ha la xocolatada de RàdioSeu, amb espectacle infantil. La ludoteca gegant, tallers, conta-contes, música i discomòbil completen l'oferta familiar

Xocolatada RàdioSeu 2007
Xocolatada RàdioSeu 2007
29/08/2008 16:30

La Festa Major 2008 de la Seu d'Urgell també inclou un seguit d'activitats lúdiques per als més petits com són tallers, conta-contes, ludoteca gegant, espectacles de música i disco-mòbil.

Concretament, diumenge a les sis de la tarda, a la carpa situada a l'avinguda Pau Claris, hi ha organitzat un espectacle infantil amb cançons d'animació a càrrec de la Cia. La Troca i, a més a més, RàdioSeu oferirà a tots els nens i les nenes una xocolatada.

Dilluns, 1 de setembre, de dos quarts d'onze del matí a dos quarts de tres de la tarda, els infants de la Seu podran gaudir d'una ludoteca gegant on podran participar de tallers i jocs, acompanyats per monitors. Aquesta ludoteca gegant es trobarà instal·lada a l'avinguda Pau Claris. També al mateix dia cal destacar com novetat d'enguany, els més petits podran ballar amb una disco-mòbil, també instal·lada a la carpa de l'avinguda Pau Claris, a partir de les sis de la tarda.

Les activitats infantils seguiran dimarts, 2 de setembre, últim dia de la Festa Major, amb la celebració de la festa de l'escuma, a les 12 del migdia a la plaça dels Oms. I a les cinc de la tarda, la canalla podrà gaudir d'un conta-contes a càrrec de la Cia. Anna Roca que compta amb una actriu urgellenca, Andrea Zallas.

A tot això, cal sumar-hi la fira d'atraccions, enguany ubicada a l'espai de l'aparcament del Dr. Peiró, i que durant tota la tarda i nit d'avui divendres, tots els viatges a les firetes, tant per a infants com per adults, costaran només un 1 euro.

Mostrar formulari de contacte