Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els jocs centren el nou cicle de l'Escola de Pares

Els jocs centren el nou cicle de l'Escola de Pares

Mitjançant cinc xerrades i tallers es proposarà a grans i menuts les millors opcions per jugar en família. La primera activitat, amb Xavi Socias, serà aquest divendres a les 6 de la tarda al Centre Cívic El Passeig

Cicle de conferències de l'Escola de Pares
Cicle de conferències de l'Escola de Pares
26/11/2015 17:55

L'Escola de Pares de la Seu d'Urgell proposa el cicle de xerrades “Joc, Joguines, Jugar!”, que s'emmarca dins del Pla Educatiu d'Entorn. En total s'oferirà cinc conferències que volen proporcionar eines als pares i mares per tal de poder triar i adquirir jocs i llibres de qualitat i educatius de cara als regals nadalencs.

La primera conferència tindrà lloc aquest divendres, dia 27, a les 6 de la tarda al Centre Cívic El Passeig. Sota el títol 'Juguem?', s'oferirà una sessió de jocs de taula per edats, a càrrec de Xavi Socias, tècnic d'animació. Segons informa l'Ajuntament de la Seu, Socias explica que “el joc és una eina bàsica en el desenvolupament tant de les persones com de les relacions amb els altres”. Els jocs estan pensats per gaudir-los en família, amb gent de totes les edats.

El cicle continuarà dimecres vinent, 2 de desembre, amb 'Juguem amb pantalles'. En aquesta ocasió, Xavi Socias, acompanyat del terapeuta familiar Mateu Ubach, terapeuta familiar, oferirà una xerrada i un taller. També hi participaran exalumnes de La Salle, que presentaran el treball APS del curs 2014-2015. L'horari serà novament a les sis de la tarda al centre cívic El Passeig.

Les dues activitats següents seran a la Biblioteca Sant Agustí. Divendres, 4 de desembre, a 2/4 de 8 del vespre, hi haurà la xerrada 'El joc: aprenentatge i desenvolupament dels infants de 0 a 6 anys', a càrrec de Miquel Alet, psicòleg del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç. I el dia 11 de desembre, a 2/4 de 6 de la tarda, 'Contes per jugar', amb la col·laboració de les llibreries Patalín i 4 Fulls. Finalment, dimecres dia 16, Xavi Socias oferirà novament un taller d'animació, titulat 'Els jocs de rol i el potencial de la imaginació'; serà al Centre Cívic El Passeig a les 7 del vespre.

El cicle de l'Escola de Pares està organitzat per la Biblioteca Sant Agustí, Cheap Films, CDIAP, Mateu Ubach, Serveis Educatius de l'Alt Urgell- Cerdanya i la Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Mostrar formulari de contacte