Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els joves intèrprets Àlex Ramírez i Eun-Sun Hong, al Festival Brudieu

Els joves intèrprets Àlex Ramírez i Eun-Sun Hong, al Festival Brudieu

Els guanyadors del concurs 'El Primer Palau' actuen aquest dimecres a la nit a la Sala de Sant Domènec
31/07/2007 17:41

La quarta jornada del 32è Festival Internacional de Música Joan Brudieu portarà aquest dimecres, 1 d’agost, a la Seu d’Urgell Àlex Ramírez, piano, i a Eun-Sun Hong, violoncel, guanyadors del concurs ‘El Primer Palau’ del Palau de la Música Catalana.

El concert, que tindrà lloc a la Sala de Sant Domènec, a les 10 de la nit, oferirà un programa en dues parts. A la primera, Àlex Ramírez i Eun-Sun Hong, interpretaran la Sonata op.102 núm.1 en Do major de Beethoven, l’Andante-Allegro vivace i Adagio-Allegro vivace; i l’Adagio und Allegro op.70 de Schumann. La segona part interpretaran obres de Schubert.

Eun-Sun Hong, nascuda a Seül (Corea del Sud) el 1989, es va formar a la Yewon Arts School i ala Seoul Arts High School. Entre els anys 2002 i 2005 estudià amb la famosa violoncel•lista i pedagoga Myung-Hwa Chung. Des del 2005 estudia a l’Escola Municipal Victoria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès, com alumna del mestre Lluís Claret.

D’entre d’altres premis, la violoncel•lista coreana va obtenir el 2006 el primer accèssit del premi El Primer Palau del Palau de la Música Catalana. Ha col•laborat com a solista amb el Korean Chamber Ensemble, amb la Seoul Philharmonic Orchestra, amb la Tokio Philharmonic Orchestra i amb l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra.

Àlex Ramírez, nascut a Barcelona, inicià els estudis al Conservatori del Liceu amb Margarita serrat, obtenint el premi d’honor del conservatori el 1999. Posteriorment continuà els seus estudis a Madrid amb el pianista Josep Colom. Ha rebut els consells de mestres com Alicia de Larrocha, Paul Badura-Skoda. Bernard Greenhouse i Christophe Coin, entre d’altres. Ha estat guardonat en diversos concursos com a solista i com a music de cambra. Es dedica principalment a la música de cambra, i col•labora regularment amb les formacions Barcelona Collage, BCN 216 i Simfonietta Porta Ferrada. Ha actuat a sales com L’Auditori de Barcelona, el Palau de la Música Catalana, el palau Euskalduna de Bilbao i la Maestranza de Sevilla. També ha actuat amb l’Orquestra de cambra Joan Valls, i l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra.

  • Eun-Sun Hong
  • Àlex Ramírez

Mostrar formulari de contacte