Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els materials didàctics del projecte Futurs Emprenedors Rurals es publiquen en aranès

Els materials didàctics del projecte Futurs Emprenedors Rurals es publiquen en aranès

El Conselh Generau ha col·laborat perquè els escolars també puguin llegir els blocs en aquesta llengua. Fins ara ja s'havien editat en català, anglès, castellà i estonià
Material didàctic del projecte Futurs Emprenedors Rurals (FEDER)
13/04/2021 10:28

Els materials didàctics del projecte Futurs Emprenedors Rurals (FER) ja es poden treballar en aranès. Els blocs 1 i 2, 'Quina bona idea' i 'Els reptes de FER', ja estaven disponibles en aquesta llengua i recentment s'ha acabat la traducció del bloc 3, 'Històries d'empreses de la Catalunya Rural'. Aquest tercer bloc conté 21 històries reals d'iniciatives empresarials reeixides en aquest àmbit.

La col·laboració del Conselh Generau d'Aran ha fet possible la traducció dels materials per tal que les escoles que ho desitgin puguin treballar el projecte en llengua aranesa. Els materials d'aquest projecte també estan disponibles en català, anglès, castellà i estonià.

El projecte FER (Futurs Emprenedors Rurals) es va posar en marxa l'any 2016 per fomentar les vocacions emprenedores entre l'alumnat de 5è i 6è de Primària de les escoles ubicades en territoris rurals. Entre els seus objectius, el projecte pretén facilitar la cerca d'oportunitats i l'aprofitament de recursos de què disposa l'entorn rural, a més de difondre la cultura emprenedora a les escoles i incorporar valors relacionats amb l'emprenedoria: fomentar el treball en equip, el debat i les relacions. Finalment, també busca introduir de forma bàsica la cultura financera a les escoles.

El projecte FER proporciona a les escoles material didàctic per a l'alumnat i la guia de mestre. Durant tot el curs escolar, s'ofereix assessorament mitjançant un grup de treball en línia, coordinat en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera.

 

Mostrar formulari de contacte