Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els metges retiren l'electroestimulador a Isidre Esteve

Els metges retiren l'electroestimulador a Isidre Esteve

El pilot d’Oliana rebrà l’alta de la Vall d’Hebron d’aquí a quinze dies
Isidre Esteve
06/08/2007 17:55

El pilot d’Oliana Isidre Esteve ha estat intervingut quirúrgicament aquest dilluns a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron de Barcelona de per extreure-li l'electroestimulador medul•lar que li va ser implantat el mes d'abril passat.

La intervenció ha anat a càrrec del traumatòleg Carlos Villanueva i s'ha desenvolupat sense complicacions. Esteve podrà rebre l'alta passats quinze dies. Aleshores, abandonarà definitivament l’hospital de la Vall d’Hebron, on va ingressar el mes de març passat després de patir un accident al Ral•li d'Almeria que li va provocar una paraplègia a causa del trencament de les vèrtebres T7 I T8.

L'electroestimulador és una tècnica experimental que els metges de l'HUVH han aplicat a petició de l’esportista mateix per intentar recuperar mobilitat. Tanmateix, fins d'aquí a un temps no es podran avaluar els potencials beneficis que li pot reportar al pilot.

Un cop li sigui donada l'alta mèdica, Esteve continuarà amb el tractament de rehabilitació de la lesió medul•lar a l’Institut Guttman de Barcelona.

Mentrestant, el pilot olianès continua rebent mostres de suport, la darrera de les quals ha estat d’alçada. Aquesta setmana passada, l’alpinista lleitadà Juanjo Garra I la basca Edurne Pasaban van dedicar a Isidre Esteve l’ascensió al cim del Broad Peak, de 8.047 metres. Es dóna la circumstància que Pasaban va presenciar personalment l’accident que Esteve va patir el març passat a Almeria i que va ser una de les primeres persones que el va assistir.

Mostrar formulari de contacte