Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els millors paleontòlegs mundials avalen el jaciment de Coll de Nargó

Els millors paleontòlegs mundials avalen el jaciment de Coll de Nargó

Els experts han comprovat sobre el terreny la importància de les restes d'ous de dinosaure Entre els convidats destacaven Arnaud de Riqclès, Anusuya Chinsamy-Turan i John 'Jack' Horner

Dinosaures - Visita de paleontòlegs
Dinosaures - Visita de paleontòlegs
22/07/2011 16:45

Paleontòlegs de diversos països han visitat aquest dijous el jaciment de Pinyes, al terme de Coll de Nargó. Els experts han pogut observar algunes de les niuades d’ous de dinosaure descobertes els darrers anys de resultes de les prospeccions i excavacions que s’hi han portat a terme.

Recordem que els informes elaborats situen aquest jaciment com un dels més importants a nivell mundial. Els experts es van desplaçar des de Sabadell, on han estat participant en el primer Simposi Internacional en Paleohistologia, que ha organitzat l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont.

Entre les celebritats que hi han intervingut destaquen el francès Armand de Ricqlès, la sudafricana d’origen indi Anusuya Chinsamy-Turan i el nordamericà John “Jack” Horner, assessor de Steven Spielberg a Jurassic Park i The Lost World.

Mostrar formulari de contacte