Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els Mossos d'Esquadra es presenten al col·legi Valldeflors de Tremp

Els Mossos d'Esquadra es presenten al col·legi Valldeflors de Tremp

Els agents han comprovat que s'hi estaven fent activitats esportives i culturals i han informat a les famílies que han de desallotjar el centre diumenge a les 6 del matí

Visita dels Mossos d'Esquadra al col·legi Valldeflors de Tremp (Foto: ACN)
Visita dels Mossos d'Esquadra al col·legi Valldeflors de Tremp (Foto: ACN)
29/09/2017 23:55

Tres agents dels Mossos d'Esquara s'han presentat al col·legi Valldeflors de Tremp, ocupat per més d'un centenar de persones, per comprovar si estava obert i si en el seu interior s'hi estava realitzant alguna activitat relacionada amb la preparació del referèndum. Els agents han comprovat que solament s'hi estava celebrant activitats esportives i culturals, han aixecat acta i han abandonat l'escola.

Els policies han advertit que s'ha de desallotjar el centre abans de les 6 del matí de l'1 d'octubre, segons informa l'ACN. L'escola Valldeflors és el centre de votació de la capital del Pallars Jussà. Per evitar ser precintada l'escola diferents col·lectius s'han organitzat per portar-hi a terme activitats fins diumenge. Des de l'AMPA han indicat que la desallotjaran abans de les 6, però no descarten que d'altres col·lectius de joves segueixin l'ocupació.

Mostrar formulari de contacte