Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els Mundials d'Eslàlom i Descens de la Seu d'Urgell, model per a competicions internacionals

Els Mundials d'Eslàlom i Descens de la Seu d'Urgell, model per a competicions internacionals

Una trentena de representants de 10 esdeveniments de piragüisme d'aigües braves, inclosos els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, han seguit de prop els detalls de l'organització urgellenca

Observadors internacionals (Foto: CanoeLaSeu)
Observadors internacionals (Foto: CanoeLaSeu)
27/09/2019 18:00

Un grup de 28 organitzadors de 10 esdeveniments de piragüisme internacionals de primer nivell, inclosos els JJOO de Tòquio 2020, han seguit de prop tots els detalls de l'organització com a exemple de model per a les seves competicions.

Un grup de 28 persones de 10 països diferents, representants de l'organització de diverses competicions (Jocs Olímpics, Mundials i Campionats d'Europa), han seguit aquest dijous i divendres el desenvolupament dels Mundials ICF 2019 de Canoa Eslàlom i Descens que se celebren al Parc Olímpic del Segre de la Seu d'Urgell.

Les dues jornades maratonianes han inclòs l'anàlisi dels aspectes organitzatius, així com l'estructura del comitè encarregat de l'esdeveniment, el pressupost, els aspectes logístics i els serveis destinats als equips. El grup ha visitat in situ cada servei i infraestructura amb un responsable, que els ha explicat el funcionament i les actuacions previstes per solucionar problemes o imprevistos.

Durant la tarda de dijous es va donar a conèixer l'estructura de premsa i l'organització del transport i l'allotjament. A més a més, els observadors van estar amb els directors de carrera observant les seves funcions, obligacions i requeriments.

Aquest divendres ha estat la jornada per analitzar el programa de sostenibilitat ambiental i reciclatge dels Mundials urgellencs, el pla de màrqueting i de patrocini, així com els serveis destinats a les televisions amb drets, a més de la producció del senyal internacional. Per la tarda, s'ha estudiat el programa de voluntaris, el ticketing, el protocol i l'experiència de llegat de Pau'17 i les expectatives de la Seu d'Urgell, que són els dos emplaçaments clau del clúster pirinenc del piragüisme d'aigües braves.

Observadors internacionals

Els observadors formaven part de les delegacions dels següents esdeveniments: Jocs Olímpics de Tòquio 2020; Mundials ICF Canoa Eslàlom i Descens de Bratislava 2021 (Eslovàquia), Augsburg 2022 (Alemanya), a més dels passats esdeveniments de Praga 2006 (República Txeca), Tacen 2011 (Eslovènia), Whitewater Parks 2014 (Estats Units d'Amèrica) i Pau 2017 (França), i Campionats de la Joventut de Cracòvia 2019 (Polònia).

 

 

 

 

Mostrar formulari de contacte