Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els nordamericans Ded Grandad obren els Dijous a la Fresca

Els nordamericans Ded Grandad obren els Dijous a la Fresca

El grup oferirà al pati de la Biblioteca un concert de genuí folk dels Estats Units

El grup Ded Grandad
El grup Ded Grandad
11/07/2007 16:55

El cicle 'Dijous a la Fresca' obrirà una nova edició amb un concert de genuí folk dels Estats Units: el que oferiran els nordamericans Ded Grandad. Serà aquest dia 12 a les 10 de la nit al Pati de la Biblioteca de Sant Agustí.

La Seu serà una parada excepcional en la gira europea dels Ded Grandad , que també els portarà al XIV Festival de Blues de Roses, el II Festival Horadada Blues de Múrcia, el del Teatro del Mercado a Saragossa i el II Country Beer Blues a la Nucia, Alacant, entre altres localitats.

“Dijous a la fresca” oferirà sis espectacles més; el de música brasilera interpretat per Euclydes Mattos, que ja estat en altres ocasions en concert a la Seu d’Urgell. Aquesta serà una nova oportunitat per a sentir de nou a aquest gran guitarrista i la seva càlida veu. Completen l’oferta de programació cultural dels “Dijous a la fresca”, dos espectacles de circ i acrobàcia al Pati de les Monges, un concert de rumba lleidatana –el famós garrotin- al Pati de la Biblioteca i dos representacions teatrals: La Capsa de Mu; teatre musical de producció mallorquina, que ha rebut el Premi Max 2006 i tancant el cicle, l'humor de Teatre de Guerrilla presentant “El Directe” al Pavelló Municipal.

Aquest any "'Dijous a la fresca' ofereix un paquet d’estiu de gustos diversos; de música brasilera, rumbera, folk, teatre musical, teatre còmic i circ”, segons ha declarat el tècnic de Cultura, Albert Galindo.

Mostrar formulari de contacte