Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els nuclis de més de 50 habitants i els polígons industrials tindran cobertura de banda ampla, telefonia mòbil i TDT

Els nuclis de més de 50 habitants i els polígons industrials tindran cobertura de banda ampla, telefonia mòbil i TDT

21/02/2008 10:35

El Govern ha aprovat destinar 110 milions d'euros per tal de garantir l'extensió dels serveis de comunicacions electròniques –banda ampla, telefonia mòbil i TDT– a tots els nuclis de població de més de 50 habitants, tal com recull el compromís del Pla de Govern per a aquesta legislatura. Aquesta extensió també busca que abans d'acabar el 2010 tots els polígons industrials de Catalunya tinguin cobertura de telefonia mòbil i banda ampla.

Dels 110 milions d'euros que el Govern invertirà en l'extensió d'aquests serveis, 40 milions es destinaran a la construcció de noves infraestructures de telecomunicacions; 40 milions més al projecte de Banda Ampla Rural, 20 milions més a l'extensió de la cobertura de TDT; i 10 milions més al desplegament de les xarxes de telefonia mòbil rural.

Aquesta inversió servirà per materialitzar el compromís recollit al Pla de Govern de donar cobertura dels serveis de telecomunicacions -banda ampla, telefonia mòbil i TDT-a tots els nuclis de població de més de 50 habitants. Aquesta mesura, que va molt més enllà de les obligacions de servei universal, pretén l'equilibri territorial donant les mateixes oportunitats d'accés a tots els ciutadans independentment del lloc on visquin.

Mostrar formulari de contacte