Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els partits acaben la campanya amb crides a la participació i defensa dels programes propis

Els partits acaben la campanya amb crides a la participació i defensa dels programes propis

El PSC-Progrés demana el vot per canviar la dinàmica de l’ajuntament i la ciutat ERC reclama que la Seu segueixi reivindicant la vegueria com a font de riquesa
ELECCIONS 2011 - LOGO GENERAL RÀDIOSEU
20/05/2011 17:28

Els partits han dedicat les últimes hores de campanya a demanar el vot i defensar nous punts dels seus programes. Aquest divendres a la mitjanit s’acaba el temps per presentar les propostes.

PSC-Progrés

El PSC-Progrés ha fet una crida que aquest diumenge els ciutadans vagin a votar i que ho facin pel canvi. El candidat a l’alcaldia, Òscar Ordeig, ha demanat la participació dels votants i ha incidit en la necessitat que a l’Ajuntament es facin les coses diferents.

Segons Ordeig, aquest diumenge cal escollir un alcalde amb qui tothom se senti identificat i que digui la veritat amb temes que han centrat la campanya com ara el deute municipal, les superfícies comercials, la revisió cadastral i les retallades a l’hospital. Ordeig es compromet a emprendre mesures immediates en aquests punts.

Progrés ha reiterat que la seva candidatura no vol representar un partit sinó un projecte transversal de ciutat, amb implicació d’una representació diversa de persones de la ciutat.

Òscar Ordeig ha destacat l’experiència dels principals membres de la candidatura en diferents àmbits. Progrés clourà els actes de campanya aquesta tarda, a les 5, amb un acte a la plaça de les Monges.

ERC

El número 17 d’ERC i exalcalde de la Seu, Jordi Ausàs, ha reivindicat la necessitat de la vegueria de l’Alt Pirineu per al desenvolupament econòmic de la Seu. Ausàs subratlla que la nova divisió administrativa no és un objectiu romàntic, sinó una manera que la Seu tingui més serveis i més pes a nivell de Catalunya.

El fins fa poc conseller de Governació crida a seguir el model de Manresa o Tortosa, on el suport a la demanda de les respectives vegueries és total en entitats, empreses i cambres de comerç.

Ausàs considera que Miquel Caminal és la persona adient per seguir liderant la feina feta fins ara per Esquerra a l’Ajuntament.

Mostrar formulari de contacte