Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els petards van inutilitzar la nit de Sant Joan els nous parquímetres de la zona blava

Els petards van inutilitzar la nit de Sant Joan els nous parquímetres de la zona blava

Els autors de les destrosses no han estat identificats Continua a la Seu la recollida de signatures en contra de l’ampliació de les places d’aparcament a la ciutat
Parquímetre
26/06/2007 10:41

Els petards van inutilitzar la nit de Sant Joan els nous parquímetres de la zona blava de la Seu d'Urgell. Almenys mitja dotzena de parquímetres de la ciutat van aparèixer diumenge amb desperfectes. Els autors de les destrosses van utilitzar potents petards per fer saltar les plaques solars de la part superior i van espatllar-los en no poder recarregar la seva energia.

Des de l’empresa concessionària ja s’havia previst que els parquímetres serien objecte d’atacs, però de res va servir tapar les màquines. Tècnics de l’empresa concessionària es van desplaçar ahir a la Seu per reparar els aparells espatllats, que es preveu que en breu puguin tornar a funcionar.

Els parquímetres ja han patit altres actes vandàlics aquestes darreres setmanes, com per exemple, el pintat amb sprays.

Segons ha informat la policia municipal, els autors de les destrosses no han estat identificats.

La campanya de recollida de signatures en contra de l’ampliació de la zona blava a la Seu d’Urgell ja suma més de mil cinc-centes signatures. Els fulls d’oposició a la mesura es poden trobar a bona part dels comerços, institucions i empreses de la zona afectada per la implantació del pagament a l’estacionament dels vehicles. L’objectiu dels promotors és arribar a les cinc mil firmes, que aconseguirien que l’ajuntament derogués la decisió d’augmentar les places de pàrquing de pagament.

Mostrar formulari de contacte