Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els plafons informatius sobre l'entorn natural de la Seu d'Urgell es renoven amb la incorporació del mapa ecoturístic

Els plafons informatius sobre l'entorn natural de la Seu d'Urgell es renoven amb la incorporació del mapa ecoturístic

Els cartells donen a conèixer 20 elements naturals de la ciutat, recollits en un mapa que n'indica la ubicació i n'explica el tipus d’element natural i les característiques. També s'hi facilita dos codis QR que enllacen amb els portals web de l'Ajuntament i de Turisme Seu

Plafó situat al pont de la Palanca de la Seu d'Urgell
Plafó situat al pont de la Palanca de la Seu d'Urgell
27/07/2021 12:55

Els tres plafons turístics sobre l'entorn natural de la Seu d'Urgell, situats al pont de la Palanca, al Parc del Valira i al Camí Ral de Cerdanya (a tocar del Parc de Bombers), ja llueixen la nova informació ecoturística de la ciutat, amb el lema La Seu d’Urgell, Naturalment.

El mapa dona a conèixer la biodiversitat del municipi (flora, fauna, geologia i cel nocturn) per gaudir de la natura sense moure's de la ciutat, amb una alta varietat d’ecosistemes. El nou recurs es va donar a conèixer ara fa un any i ha esdevingut una eina educativa més tant per a escoles com per a casals de lleure.

La Seu d’Urgell, Naturalment inclou els 20 punts d’interès ecoturístic i està editat en 4 idiomes (català, anglès, castellà i francès). Els turistes podran conèixer aquests elements tot passejant pels carrers de la ciutat i els poden consultar en aquest mapa, que n'indica la ubicació i n'explica quin tipus d’element natural són i les seves característiques.

A més, aquest recurs ecoturístic ofereix dos codis QR que enllacen als portals web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i de Turisme Seu, on es poden trobar les fitxes de cadascun dels 20 punts per ampliar informació. Alhora, s'hi pot descarregar el plànol.

Aquest mapa se suma i a l’exposició permanent sobre el patrimoni natural de l’Alt Urgell que des de ja temps es pot visitar a la cinquena planta de l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat.

Mostrar formulari de contacte