Sou a: Inici / Notícies / Els 'play-off' de la Lliga Femenina arriben a la Seu amb el partit Cadí-Perfumerías Avenida

Aquest dimecres (20.15 h), l'equip urgellenc intentarà empatar l'eliminatòria El primer partit de semifinals l'ha guanyat el conjunt de Salamanca (78-60)
Cadí La Seu 2014-2015 - Salamanca
07/04/2015 09:50

Els 'play-off' de la Lliga Femenina de bàsquet arriben a la Seu d'Urgell per tercera vegada. Aquest dimecres, a 1/4 de 9 del vespre al Palau d'Esports, el Cadí La Seu rebrà el Perfumerías Avenida, en el segon partit de les semifinals.

Aquesta és la segona vegada que la Seu acull la ronda prèvia a la final, després que l'any 2013 el Cadí es va enfrontar al Rivas Ecópolis. En aquesta ocasió, el conjunt urgellenc rep el campió de la fase regular i favorit al títol. En cas de derrota, serà l'últim partit de la temporada.

Les noies de Miguel Ángel Ortega intentaran guanyar per allargar l'eliminatòria, després d'haver perdut el primer partit, dissabte a Salamanca, per 78-60. Un parcial de 30-10 a l'últim quart va sentenciar un matx en què, fins als últims deu minuts, el Cadí havia posar les coses difícils al rival, amb alternances en el marcador. Finalment, les castellanes van imposar la seva efectivitat en atac liderades per Marija Rezan, que va fer 20 punts i 12 rebots. Per les urgellenques, Hind Ben Abdelkader va fer 13 punts.

L'Spar Citylift Girona, a prop de la final

A l'altra semifinal, l'Spar Citylift Girona s'apropa a la final després d'haver derrotat el Conquero Huelva Wagen per un ajustat 56-52. En cas de guanyar aquest dimecres, les gironines ja hauran resolt l'eliminatòria.