Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els premis dels tiquets de compra màgics, repartits per Bolsos Jordi i Escribà Home

Els premis dels tiquets de compra màgics, repartits per Bolsos Jordi i Escribà Home

De moment es desconeix els guanyadors, que s'han de posar en contacte amb La Seu Comercial per aconseguir el regal L'IES Joan Brudieu retorna 5 euros per euro jugat en la seva butlleta de la Loteria de Reis

Carrer Major de la Seu d'Urgell
Carrer Major de la Seu d'Urgell
12/01/2010 11:23

Les botigues Bolsos Jordi i Escribà Home, totes dues del carrer Major, són les que han repartit, respectivament, el primer i el segon premi del concurs de Tiquets de Compra Màgics. La campanya dels establiments adherits a La Seu Comercial s'ha dut a terme al llarg de les festes de Nadal.

Els números guanyadors coincideixen amb els del primer i el segon premi de la Loteria de Reis, celebrada dimecres passat. Així, tiquet premiat amb 600 euros en vals de compra és el que té el número 58.588. De la seva part el segon premi, amb 400 € per a compres, és per al número 42.653.

De moment no han aparegut els guanyadors dels dos vals. Per això, des de La Seu Comercial i l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament s'ha fet una crida perquè els clients revisin les butlletes per saber si els ha tocat i perquè es pugui fer el lliurament de manera oficial. Els posseïdors dels números afortunats podran passar a recollir el regal als establiments Joieria Garxina i Òptica Isern, o bé al local de la UBSU.

Els vals de compra els han repartit els establiments associats a l'UBSU durant la campanya de Nadal, per premiar la fidelitat dels clients. La proposta estava inclosa al programa El Món Màgic de les Muntanyes.

Loteria de Reis de l'IES Joan Brudieu

També amb relació als recents sorteigs nadalencs, l'IES Joan Brudieu ha comunicat que la butlleta amb la qual jugaven a la loteria de Reis ha estat premiat. Concretament, les persones que en van adquirir rebran 5 euros per euro jugat. Davant de les moltes consultes que hi ha hagut sobre com rebre els diners, des de l'institut anuncien que el premi es pot cobrar a l'oficina del Banc Sabadell, presentant la butlleta guanyadora.

Mostrar formulari de contacte