Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els quatre equips de futbol de Segona ja coneixen el calendari

Els quatre equips de futbol de Segona ja coneixen el calendari

La Seu debutarà a l'Albi, el Castellciutat amb l'Alcoletge, l'Oliana amb La Fuliola i el Nargó amb el Sant Guim En aquesta categoria hi haurà fins a dotze derbis entre clubs de l'Alt Urgell

La Seu-Castellciutat
La Seu-Castellciutat
17/07/2008 09:56

Ja es coneix el calendari del grup 14 de Segona Territorial, que aquesta temporada serà especialment emocionant a l'Alt Urgell per la presència de fins a quatre equips de futbol de la comarca.

La primera jornada serà el 14 de setembre. La Seu debutarà a fora, contra l'Albi, mentre que els altres equips s'estrenaran a casa: el Castellciutat amb l'Alcoletge, l'Oliana amb La Fuliola i el Nargó amb el Sant Guim. Les primeres jornades es repetirà aquesta tònica: cada cop que La Seu jugui a casa, la resta de conjunts de la comarca ho faran a fora, i a l'inrevés.

La coincidència de quatre clubs farà que hi hagi més derbis comarcals que mai en aquesta categoria. El primer ja serà a la sisena jornada, el 19 d'octubre, entre l'Oliana i el Castellciutat. A la següent, el 26 d'octubre, el Nargó rebrà l'Oliana, i a la jornada 8 el Castellciutat jugarà amb el Nargó. L'Oliana-La Seu serà el 14 de desembre, a la 14a jornada. I a la 15a, el 21 de desembre, hi haurà el derbi La Seu-Castellciutat. Finalment, a la 16a jornada La Seu visitarà el Nargó. Un seguit d'enfrontaments que es repetiran en ordre invers a la segona volta.

Entre els rivals que tindran els quatre equips alturgellencs, destaquen l'Ivars, el Bellpuig, el Gerb, el Sant Guim i el Tornabous. L'última jornada serà el 31 de maig.

 

Enllaç: Calendari 2a Territorial-Grup 14

 

Mostrar formulari de contacte