Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els SkyGames 2012 ja tenen mascota: un trencalòs

Els SkyGames 2012 ja tenen mascota: un trencalòs

Per escollir el nom s'està duent a terme un concurs entre associacions, clubs, col.legis i entitats de la zona de la Ribagorça Romànica

30/01/2012 18:31

Fa pocs dies es va presentar en societat la mascota dels SkyGames 2012. Es tracta d’un trencalòs, encara sense nom, que acompanyarà els corredors i els visitants durant els dies de la competició. Per escollir el nom s’està duent a terme un concurs entre associacions, clubs, col·legis i entitats de la zona de la Ribagorça Romànica. El termini per presentar les propostes finalitza el 31 de gener i, posteriorment, es votarà el millor nom a través de les xarxes socials.

Paral.lelament, les federacions nacionals ja estan pensant en els corredors que disputaran els SkyGames. Tot i que no es coneix la llista oficial, alguns dels atletes que possiblement seran seleccionats ja preparen el calendari de les curses. És el cas del segon i tercer classificats de la SkyMarathon del 2011, Miguel Caballero i David López, que confirmen que els SkyGames són "una de les cites més importants d’aquesta temporada".

A més de les proves integrades als SkyGames, també es podrà gaudir a la Ribagorça Romànica d’altres competicions de BTT i Triatló, a més d’un ampli programa cultural i d’activitats.

Mostrar formulari de contacte