Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els veïns de la Seu decidiran com invertir 100.000 euros del pressupost municipal

Els veïns de la Seu decidiran com invertir 100.000 euros del pressupost municipal

El procés participatiu està previst que s'obri el pròxim mes de febrer L'objectiu és que els ciutadans puguin opinar i corresponsabilitzar-se amb el consistori, tot i que els projectes hauran de ser assumibles
Ajuntament de la Seu d'Urgell
20/01/2015 08:06

Els veïns de la Seu podran decidir enguany com invertir un total de 100.000 euros del pressupost municipal. Així ho ha explicat l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, que ha avançat que el procés participatiu està previst que s'obri el mes que ve i finalitzi el mes d'abril, després de les votacions.

La iniciativa té com a objectiu posar a l'abast dels ciutadans la presa de decisions, a més de corresponsabilitzar-los sobre les necessitats que cal cobrir a la ciutat. Es tracta d'una prova pilot que si és ben rebuda s'aplicarà com a mesura habitual en la gestió dels comptes de la ciutat.

Actualment s'està treballant en les condicions que s'hauran de respectar a l'hora de proposar en què invertir els 100.000 euros previstos. Batalla especifica que caldrà que les iniciatives siguin de competència municipal i no superin el llindar econòmic previst. "No podran destinar-se els diners a serveis, per exemple, però hi ha un munt de propostes que sí s'hi poden encabir, com ara equipaments municipals, manteniment urbà, entre d'altres", comenta.

El procés s'explicarà properament a la ciutadania, amb l'objectiu de fer-lo útil i poder-lo implementar cada any.

Mostrar formulari de contacte