Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els voluntaris a Santa Rosa promouran un pla esportiu i cultural

Els voluntaris a Santa Rosa promouran un pla esportiu i cultural

Aquest dimecres marxen a Nicaragua els quatre joves seleccionats enguany. Planificaran l’organització d’activitats esportives al municipi agermanat
07/08/2007 16:47

Els quatre joves voluntaris que supervisaran els projectes de col.laboració de la Seu d’Urgell amb Santa Rosa del Peñón marxen aquest dimecres cap a Nicaragua. Com ja és habitual cada estiu, l’Ajuntament urgellenc i l’ONG La Seu Solidària organitzen un viatge per dur a terme projectes a la població centreamericana, amb la qual existeix un acord d’agermanament.

El projecte d’enguany estarà central en la dinamització esportiva i cultural amb els joves i infants del municipi nicaragüenc. Cristina Escolà i Olga Grau, de la Seu, i Daniel Pavón i Maria Pujol, de Solsona, també revisaran els projectes de cooperació ja engegats i alhora recollir i valorar noves demandes de futures accions.

Els objectius del nou projecte passen per l’aportació de material per a la pràctica esportiva i pel desenvolupament d’activitats de coneixement i dinamització de l’activitat esportiva i de diferents esports, com ara futbol, bàsquet, volei, bàdminton, tennis taula, hoquei, aeròbic i atletisme. També es vol ajudar en la formació de monitors per donar continuïtat al projecte.
formar àrbitres, planificar l’organització de campionats i diades esportives i organitzar tallers per fabricar material esportiu a partir de materials que puguin tenir al seu abast.

Durant l’estada a Santa Rosa, els voluntaris de la Seu també hauran d’organitzar xerrades i debats per informar de la importància dels hàbits de vida saludables i de la importància de la pràctica esportiva.

Els quatre voluntaris que demà marxaran cap a Santa Rosa del Peñón han estat rebuts per l’actual alcalde accidental de la Seu, Albert Batalla, i la regidora de Solidaritat, Anna Vives. Ambdós regidors els han emplaçat a explicar l’experiència quan tornin a la Seu.

De fet, com cada any, els voluntaris completaran la seva aportació aquesta tardor vinent tot oferirnt una xerrada dins del cicle ‘Una mirada solidària a les vacances’. Aleshores explicaran l’experiència a Santa Rosa del Peñón davant de totes aquelles persones que estiguin interessades a saber-ne més o bé a formar-ne part.

Mostrar formulari de contacte