Embotits Estamariu rep dos premis per la recuperació de productes tradicionals
L'empresa familiar Embotits Estamariu ha rebut dues distincions en reconeixement a la recuperació de productes tradicionals de l'Alt Urgell i la seva exportació a l'exterior.
D'una banda, la firma alturgellenca ha quedat finalista del Premi d'Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA), que entrega el Departament d'Agricultura i Ramaderia, en la modalitat d'Agroindústria. De l'altra, Embotits Estamariu ha estat seleccionada finalista del premi de l'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC).
Segons informa l'ACN, el responsable de la marca, Jordi Planes, s'ha mostrat satisfet per aquest nou reconeixement. Planes creu que es premia l'aposta dels darrers anys per donar rellevància als mètodes tradicionals de la comarca.
Entre d'altres accions, Embotits Estamariu té una línia pròpia d'aliments per a celíacs i ven els seus productes a l'Aeroport de Barcelona per als turistes que visiten Catalunya.