Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Empreses de l'Alt Urgell i la Cerdanya participen a Boltaña en una trobada sobre responsabilitat social empresarial

Empreses de l'Alt Urgell i la Cerdanya participen a Boltaña en una trobada sobre responsabilitat social empresarial

Socarrel (Montellà) i Ca la Pruna (Coll de Nargó) formen part del programa de cooperació 'Gestió Sostenible Rural' Els participants valoren amb un notable alt la tutorització dels Grups d'Acció Local
Jornada Responsabilitat Social
28/09/2011 09:42

Una empresa de la Cerdanya i una altra de l’Alt Urgell han participat aquest cap de setmana a Boltaña, al Pirineu aragonès, en una trobada sobre responsabilitat social empresarial (RSE) que portava per títol “La cooperació interempresarial com a eina estratègica per a la RSE”. Es tracta de dues de les empreses que apliquen l’RSE: Socarrel, amb seu a Montellà i dedicada als serveis de consultoria i execució de treballs forestals en diferents camps relacionats amb el medi natural, i Ca la Pruna, allotjament rural de Coll de Nargó.

Els més de quaranta empresaris participants en el projecte de cooperació “Gestió Sostenible Rural” presents a Boltaña van valorar amb un notable alt la tutorització que estan rebent dels tècnics RSE dels Grups d’Acció Local per a la implantació de polítiques de Responsabilitat Social Empresarial en les seves organitzacions. Precisament, aquesta és una de les principals conclusions del taller interempresarial d’intercanvi d’experiències que va tenir lloc en el marc de la trobada.

Gestió Sostenible Rural, que es desenvolupa entre 2009 i 2012, és un projecte de cooperació interterritorial, en el qual hi participen 18 Grups d’Acció Local de Catalunya, Balears i Aragó, que preveu la implantació de polítiques de Responsabilitat Social Empresarial en les empreses beneficiàries dels ajuts Leader. Amb aquest programa es pretén impulsar la sostenibilitat i la RSE de les activitats econòmiques dels territoris rurals, avançar cap a la creació de Territoris Socialment Responsables i afavorir la intercooperació i la creació de sinergies entre territoris rurals sostenibles.

Mostrar formulari de contacte