Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / En marxa el nou Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell

En marxa el nou Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell

El nou ens fusiona els Serveis Socials de l’Ajuntament de la Seu i del Consell Comarcal Segons ambdues institucions, la mesura permet racionalitzar recursos i millorar el servei
Centre Cívic El Passeig
06/04/2010 16:23

El Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell ja és una realitat. Avui dimarts s’ha completat a tots els efectes la posada en funcionament de la unificació dels Serveis Socials de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, que pretén optimitzar recursos i oferir un servei més complet als ciutadans. És una iniciativa pionera a les comarques del Pirineu i al conjunt de la demarcació de Lleida.

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament Urgellenc, Anna Vives, assegura que la transició cap al nou format s’ha fet amb normalitat, ja que prèviament s’havia informat els usuaris. Vives considera que “la unificació de la gestió simplificarà i agilitzarà els tràmits i evitarà duplicitats”.

El nou ens agrupa les àrees de Serveis Socials, Igualtat, Gent Gran i Immigració de les institucions municipal i la comarcal. Les instal•lacions ocupen una superfície de 260 metres quadrats, a l’ala nord de la primera planta del Centre Cívic el Passeig, just al costat del Sant Hospital de la Seu, l'horari d'atenció al ciutadà és de 9h a 14 h de dilluns a divendres, i el telèfon de contacte és el 973 354102.

Les obres, a càrrec d’una empresa de la comarca, han representat una inversió de 180.000 euros, amb una subvenció dels departaments d’Acció Social i Ciutadania i de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.

Mostrar formulari de contacte