Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / En marxa el Workshop Ocupacional de la Seu d'Urgell

En marxa el Workshop Ocupacional de la Seu d'Urgell

La proposta ha arrencat amb una jornada informativa sobre temes fiscals i laborals relacionats amb el treball transfronterer a Andorra. Dilluns vinent tindran lloc al CETAP les entrevistes entre empreses i persones demandants d’ocupació

Benvinguda al Workshop Ocupacional de la Seu d'Urgell
Benvinguda al Workshop Ocupacional de la Seu d'Urgell
19/11/2021 18:15

El 7è Workshop Ocupacional de la Seu d’Urgell ha arrencat aquest divendres amb una jornada informativa, que s'ha dut a terme a la Sala de Sant Domènec. L'acte de benvinguda ha anat a càrrec de l’alcalde de la Seu, Francesc Viaplana, i la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Josefina Lladós.

La primera xerrada s'ha centrat en les gestions i tràmits per obtenir el permís de treball a Andorra i l'ha dut a terme Rosa Maria Call, coordinadora d’Atenció al Ciutadà del Servei d’Immigració de Govern d’Andorra. La segona conferència, sobre obligacions fiscals a Andorra (treball transfronterer), l’ha realitzat Joan Manuel Moreno, del Servei d’Ocupació de Govern d’Andorra. Finalment, la tercera conferència, que ha parlat de les obligacions fiscals a Espanya, l'ha ofert Joan Estañol, de la Gestoria Estañol de la Seu d’Urgell.

Les xerrades s’han retransmès en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament de la Seu i es poden recuperar en aquesta mateixa plataforma.

Trobada entre empreses i demandants de feina

La segona jornada del 7è Workshop Ocupacional tindrà lloc aquest dilluns, 22 de novembre, i consistirà en la trobada entre empreses i persones demandants d’ocupació, de deu del matí a dues del migdia al CETAP (Centre Cultural Les Monges).

La regidora de Treball Fronterer de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Carme Espuga, ha valorat positivament que enguany es reprengui el contacte presencial entre empreses i persones demandants d’ocupació per tal de facilitar la contractació i ha expressat el desig que en surti un gran volum de contractes laborals. La regidora urgellenca ha avançat que s’han presentat unes 30 ofertes de treball de diferents sectors professionals i que a dia d’avui ja hi ha unes 90 persones inscrites com a demandants de feina.   

Com en edicions anteriors hi participaran empreses de l’Alt Urgell, Cerdanya i el Principat d’Andorra amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones desocupades. Les empreses provenen de diversos sectors econòmics, com l’hostaleria i el comerç, l’administració d’empreses i la informàtica, entre altres.

Les persones candidates que vulguin prendre part en aquestes entrevistes individuals poden inscriure's fins aquest divendres, 19 de novembre, a l’enllaç: http://ja.cat/workshop2021

El Workshop Ocupacional està organitzat conjuntament per l'Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el Consorci Alt Urgell Cerdanya. La iniciativa compta amb el suport del Servei Català d’Ocupació i el Govern d’Andorra.

Mostrar formulari de contacte