Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / En marxa la construcció del tram de vorera entre el Segre i el parc de Bombers

En marxa la construcció del tram de vorera entre el Segre i el parc de Bombers

L'obra dóna continuïtat al cinyell verd per a vianants que recorre el perímetre del nucli urbà de la Seu. El projecte va ser un dels escollits per votació popular als primers Pressupostos Participatius

Construcció de la vorera entre el Segre i el parc de Bombers
Construcció de la vorera entre el Segre i el parc de Bombers
06/09/2016 18:30

La Seu d’Urgell ha iniciat les obres de construcció d’un nou tram de vorera al costat dret del Cinyell Verd, el camí que voreja tot el perímetre del nucli urbà de la ciutat, amb l’objectiu que els vianants hi puguin passejar amb seguretat. Amb aquesta obra es donarà continuïtat a la vorera ja existent que hi ha al davant de la pista d’exàmens de conduir, en un indret on la calçada té una intensa circulació de vehicles.

Actualment, el cinyell verd disposa de dues voreres en el seu tram inicial (Parc de Bombers), que queden interrompudes, i hi torna a haver vorera al costat esquerra, a l’alçada on el camí és paral·lel al riu Segre.

El tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Seu, Jesús Fierro, explica que “es dóna resposta a una de les cinc propostes més votades pels ciutadans urgellencs en el procés dels pressupostos participatius de 2015”. Fierro hi afegeix que, malgrat ser una proposta votada pel conjunt dels veïns l’any passat, “no s’ha pogut iniciar aquesta obra fins que no s’ha arribat a un acord amb els propietaris dels terrenys on es construeix la vorera”. Les obres han estat adjudicades per un import de 33.880 euros. La previsió d’execució és de dos mesos.

Adaptació de la vorera per a l'accessibilitat

D’altra banda, l’Ajuntament de la Seu ha informat que també està portant a terme aquests dies el rebaix del tram de vorera del Parc de Bombers que dóna al pas de vianants, amb l'objectiu d'eliminar el desnivell existent respecte el ferm del carrer, i així adaptar la ciutat a la normativa del Codi d’Accessibilitat.

Mostrar formulari de contacte