Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / En marxa la nova junta de l'Esplai de la Gent Gran de la Seu

En marxa la nova junta de l'Esplai de la Gent Gran de la Seu

La presidenta, Maria Teresa Ferrer, i Ina Bailon han fet balanç dels primers dies de funcionament dins del programa de RàdioSeu 'Gent gran, gent activa'. La direcció del centre fa una crida a la implicació dels socis en el bon funcionament del centre
Maria Teresa Ferrer i Ina Bailón, als estudis de RàdioSeu
28/11/2017 13:05

La nova junta directiva de l'Esplai de la Gent Gran de la Seu d'Urgell ja s'ha posat a treballar, després de completar-se el relleu de funcions amb la junta gestora arran de la ratificació en assemblea que es va dur a terme en 31 d'octubre passat.

La nova presidenta, Maria Teresa Ferrer, i la vicepresidenta, Ina Bailón, han parlat de la nova etapa aquest dimarts dins del programa de RàdioSeu 'Gent gran, gent activa', que s'emet el quart dimarts de cada mes. El president sortint, Rafael España, també forma part de la nova direcció, com a vocal, amb l'objectiu de seguir donant suport a l'activitat del centre. Completen la junta Salvador Rosàs (tresorer), Julián Morales (secretari), Jaume Caelles i Benigno Rodríguez. A més a més, finalment també s'hi han incorporat com a vocals Eduardo González i Maria Teresa Gurb.

Maria Teresa Ferrer ha valorat positivament l'inici de la nova etapa i especialment la participació a l'assemblea, en què hi van participar 112 socis, dels quals 104 van votar a favor de la única candidatura presentada. Ferrer afirma que això els anima a començar la feina i a dur-la a terme amb il·lusió. El nou equip es va presentar precisament tot responent a la crida per mantenir un equip directiu, atès que en cas contrari perillava l'autonomia del local i la capacitat per seguir organitzant les moltes activitats que ofereixen.

Ferrer i Bailón reconeixen que els primers dies de treball han estat intensos per tal de començar a agafar la dinàmica de treball, però confien que amb l'equip que s'ha format podran garantir un bon funcionament. Per assolir aquest objectiu, han fet una crida perquè els socis siguin part activa i tothom posi el seu gra de sorra en el dia a dia per seguir gaudint de les activitats proposades i mantenir-se com un dels esplais de gent gran de referència a Catalunya.

Entre les noves activitats que es vol impulsar hi ha la celebració de taules rodones intergeneracionals i la visita a museus i espais culturals propers. També es vol fomentar la convivència entre els socis i sòcies i mantenir la bona relació existent tant amb l'Obra Social de la Caixa com amb l'Ajuntament de la Seu.

Mostrar formulari de contacte