Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Continua la reforma de l'estació d'autobusos de la Seu

Continua la reforma de l'estació d'autobusos de la Seu

Els operaris remodelen aquests dies la marquesina i instal·len noves càmeres de seguretat. També es renovarà el paviment i les dependències interiors, entre d'altres accions

En marxa la reforma de l'estació d'autobusos de la Seu
En marxa la reforma de l'estació d'autobusos de la Seu
19/06/2019 18:25

Les obres de reforma integral de l'estació d'autobusos de la Seu d'Urgell continuen a bon ritme. El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat va iniciar els treballs aquest mes passat amb l'objectiu d'adaptar la instal·lació a les necessitats actuals i també millorar-ne la imatge, tenint en compte que és la porta d'entrada a la ciutat per als visitants que hi arriben amb autocar.

De moment, els operaris estan pintant la marquesina i, paral·lelament, s'ha instal·lat noves càmeres de videovigilància per millorar la seguretat de l'estació i prevenir actes vandàlics. També es durà a terme properament la renovació del paviment i del drenatge i l'adequació de les dependències interiors, on hi ha la sala d'espera, les taquilles, el bar i els lavabos. L'obra ha de servir per adaptar el conjunt als estàndards actuals d'una estació d'autobusos. També servirà perquè l'edifici s'adapti plenament a les persones amb mobilitat reduïda.

El projecte està inclòs en un de més ampli que abasta la reforma d'un total de 15 estacions i parades d'arreu de Catalunya, amb un pressupost total d'1,9 milions d'euros. D'aquesta quantitat, 150.000 corresponen als treballs que es fan a la Seu.

Mostrar formulari de contacte